Manichiura combinata + acoperirea unghiilor

Vrei să însușești o profesie creativă și solicitată care poate deveni un hobby, o sursă suplimentară sau principală de venit? Înscrie-te la cursul de "Manichiură combinată + acoperirea unghiilor" din cadrul Centrului de Instruire BACO! Vei acumula  cunoștințele teoretice și practice necesare pentru a lucra independent sau într-un salon de specialitate. Iți punem la dispoziție [...]
2.994 students enrolled

Vrei să însușești o profesie creativă și solicitată care poate deveni un hobby, o sursă suplimentară sau principală de venit? Înscrie-te la cursul de “Manichiură combinată + acoperirea unghiilor” din cadrul Centrului de Instruire BACO!

Vei acumula  cunoștințele teoretice și practice necesare pentru a lucra independent sau într-un salon de specialitate. Iți punem la dispoziție absolut toate materialele de care ai nevoie pentru a învăța tainele acestei meserii.

La acest curs vei învăţa să realizezi manichiura combinată şi acoperirea unghiilor într-un mod profesionist, respectând toate normele de igienă și sterilizare. Vei învăţa cum să creezi atmosfera în care clientul să se simtă bine, relaxat şi răsfăţat.

Cursul de “Manichiura combinata + acoperirea unghiilor” oferă totodată posibilitatea de a obţine noi venituri, prin calificare profesională şi prin punerea în practică a tuturor abilităților învăţate.

Cursul este individual sau în grup de maxim 2 persoane și include toate materialele și instrumentele necesare.

Ceai, cafea și dulciuri – din partea casei!

Înscrie-te astăzi și începe să-ți urmezi visul de a deveni un profesionist în sfera beauty!

Înscrie-te ACUM la curs

  Nume (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Alege curs (obligatoriu)

  Înregistrează-te
  Garanție de rambursare a banilor 14 zile
  : Teorie + 3 lectii practice
  🎓: Eliberăm câte 2 diplome în 3 limbi pentru fiecare curs