Curs coafuri de seară și mireasă

Coafura de mireasă sau de seară, realizată în mod corespunzător, are capacitatea de a pune in valoare trăsăturile, de a ascunde anumite defecte, de a completa stilul vestimentar. Un coafor adevărat trebuie să simtă preferințele clientei si să creeze o coafura personalizată, întrucât ziua cea mare depinde si de coafura pe care o va purta. […]

Coafura de mireasă sau de seară, realizată în mod corespunzător, are capacitatea de a pune in valoare trăsăturile, de a ascunde anumite defecte, de a completa stilul vestimentar. Un coafor adevărat trebuie să simtă preferințele clientei si să creeze o coafura personalizată, întrucât ziua cea mare depinde si de coafura pe care o va purta.

Fa primul pas spre specializarea in meseria de Coafor  la cursul de”Coafuri de seara si mireasa” din cadrul Centrului de Instruire BACO si transforma-ti pasiunea intr-o cariera de succes.

Cui se adresează cursul de ”Coafuri de seara si mireasa”?

Cursul este destinat tuturor persoanelor care doresc să se specializeze în coafurile moderne de seară și de mireasă.

La dispoziție îți sunt puse toate materialele necesare pentru studii. Vei acumula toate  cunoștințele teoretice si practice pentru a lucra independent sau într-un salon de specialitate.

După finalizarea cursului obțineți Certificat de calificare.

Ceai, cafea și dulciuri – din partea casei! 🙂

Vino acum la Centru de Instruire BACO pentru a beneficia de studii la cel mai înalt nivel.

Curs coafuri de seară și mireasă
Înregistrează-te
Garanție de rambursare a banilor 14 zile