A fi bucătar-cofetar nu se rezumă doar la prepararea mâncării respectând gramajul unor rețete consacrate, ci și deținerea unei game vaste de competențe profesionale și deprinderi manuale.
Pentru a face meseria de bucătar-cofetar este nevoie de pasiune. La efectuarea unei rețete, pe lângă sarcina tehnică de a cunoaște cantitatea de ingrediente care trebuie folosită este necesar de prezența plăcerii de a atinge ingredientele, de a le curăța, de a le tăia, de a le pregăti, de a le mirosi și de a le gusta.
Centrul de studii Baco îți oferă un spectru larg de informații și resurse utile pentru însușirea și consolidarea cunoștințelor de specialitate, care sunt atât de importante pentru a deveni un foarte bun bucătar-cofetar.
Este un curs ideal pentru toți cei care doresc să se formeze sau recalifice în meseria de bucătar-cofetar:
- amatori și pasionați care doresc o reorientare în carieră;
- profesioniști care doresc să fie la curent cu noile tendințe.
Vă oferim cunoştinţele necesare pentru a putea să urmezi această meserie, exact după finalizarea cursului.
După finalizarea cursului obțineți Certificat de calificare.
Ceai, cafea și dulciuri – din partea casei! 🙂
Numărul de locuri este limitat. Înscrie-te acum pentru a beneficia de studii la cel mai înalt nivel.