Bucatar-Cofetar

A fi bucătar-cofetar nu se rezumă doar la prepararea mâncării respectând gramajul unor rețete consacrate, ci și deținerea unei game vaste de competențe profesionale și deprinderi manuale. Pentru a face meseria de bucătar-cofetar este nevoie de pasiune. La efectuarea unei rețete, pe lângă sarcina tehnică de a cunoaște cantitatea de ingrediente care trebuie folosită este [...]

A fi bucătar-cofetar nu se rezumă doar la prepararea mâncării respectând gramajul unor rețete consacrate, ci și deținerea unei game vaste de competențe profesionale și deprinderi manuale.

Pentru a face meseria de bucătar-cofetar este nevoie de pasiune. La efectuarea unei rețete, pe lângă sarcina tehnică de a cunoaște cantitatea de ingrediente care trebuie folosită este necesar de prezența plăcerii de a atinge ingredientele, de a le curăța, de a le tăia, de a le pregăti, de a le mirosi și de a le gusta.

Centrul de studii Baco îți oferă un spectru larg de informații și resurse utile pentru însușirea și consolidarea cunoștințelor de specialitate, care sunt atât de importante pentru a deveni un foarte bun bucătar-cofetar.

Este un curs ideal pentru toți cei care doresc să se formeze sau recalifice în meseria de bucătar-cofetar:

 • amatori și pasionați care doresc o reorientare în carieră;
 • profesioniști care doresc să fie la curent cu noile tendințe.

Vă oferim cunoştinţele necesare pentru a putea să urmezi această meserie, exact după finalizarea cursului.

După finalizarea cursului obțineți Certificat de calificare.

Ceai, cafea și dulciuri – din partea casei! 🙂

Numărul de locuri este limitat. Înscrie-te acum pentru a beneficia de studii la cel mai înalt nivel.

Oferim cursuri de Bucătar-Cofetar cu frecvența la zi pentru cei dornici să se dedice complet artei culinare, la doar 7000 lei.

Pentru cei cu un program mai încărcat, cursurile cu frecvență redusă sunt opțiunea perfectă, la doar 6000 lei.

Indiferent de alegerea ta, vei beneficia de instruire de calitate, ghidată de profesioniști în domeniu. Alege BACO pentru a-ți transforma pasiunea într-o carieră de succes!

Înscrie-te ACUM la curs

  Nume (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Alege curs (obligatoriu)

  Bucatar-Cofetar
  Înregistrează-te
  Garanție de rambursare a banilor 14 zile
  : 3/5 luni