Chelner-Barman

Meseria de Chelner-Barman, chiar și atunci când o prestezi sezonier sau ca sa-ți suplimentezi veniturile, este una destul de solicitantă. Ospitalitatea, dorința de învățare și deschiderea sunt ingredientele de bază pe care trebuie să le ai mereu la tine. La curs veți invata sa preparați bauturi alcoolice sau non-alcoolice, cocktailuri rafinate, cea mai buna cafea, [...]

Meseria de Chelner-Barman, chiar și atunci când o prestezi sezonier sau ca sa-ți suplimentezi veniturile, este una destul de solicitantă. Ospitalitatea, dorința de învățare și deschiderea sunt ingredientele de bază pe care trebuie să le ai mereu la tine.

La curs veți invata sa preparați bauturi alcoolice sau non-alcoolice, cocktailuri rafinate, cea mai buna cafea, dar si alte aspecte ce tin de activitatea unui barman. De asemena, veți obține abilități și cunoștințe în tehnicile de servire a mesei la diverse ocazii.

Centrul de studii Baco vine cu experiență, suport și îndrumare, astfel încât să poți crește în cunoștințe, experiență și funcție.

După finalizarea cursului obțineți Certificat de calificare.

Ceai, cafea și dulciuri – din partea casei! 🙂

Numărul de locuri este limitat. Înscrie-te acum pentru a beneficia de studii la cel mai înalt nivel.

Înscrie-te ACUM la curs

  Nume (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Alege curs (obligatoriu)

  Chelner-Barman
  Înregistrează-te
  Garanție de rambursare a banilor 14 zile
  : 2/3 luni
  Tip Program: Calificare