Chelnerul (ospătarul) reprezintă figura-cheie în orice unitate de alimentație publică. Ospătarul este persoana care se ocupă de servire într-un restaurant, datorită lui, clienţii pot servi ceea ce doresc şi pot petrece momente minunate. Totodată, ospătarul este şi persoana care vinde, practic, toate produsele şi serviciile unităţii în care lucrează. Meseria de chelner nu este atât de simplă, precum pare. Un chelner profesionist trebuie să cunoască la perfecție preparatele culinare, să dețină abilități și cunoștințe în tehnicile de servire a mesei la diverse ocazii.
Cui se adresează cursul de ospătar?
Orice persoana poate urma cursul de ospătar, in cazul in care isi doresc o cariera in acest domeniu.
Dupa terminarea cursurilor de ospatari, veti avea sansa sa urmati o cariera de succes in acest domeniu.
După finalizarea cursului obțineți Certificat de calificare.
Ceai, cafea și dulciuri – din partea casei! 🙂
Numărul de locuri este limitat. Înscrie-te acum pentru a beneficia de studii la cel mai înalt nivel.