Blog

Meseria de cofetar presupune o mare responsabilitate, numeroase abilități, așa ca este important ca o persoana care vrea sa învețe și să-și construiască o cariera in acest domeniu sa urmeze cursurile de specialitate. Cunoștințele dobândite și practica nu pot deveni realitate decât in urma absolvirii celui mai bun curs de cofetar.

Cu ajutorul diplomei obținute în urma finalizării cursului de “Cofetar” în cadrul Centrului de Instruire BACO, se pot obține diferite joburi în cofetării și laboratoare. De asemenea, se caută cofetari pricepuți și în brutării, patiserii, supermarketuri cu bucătarii proprii, în restaurante, hoteluri, cafenele. Deschiderea unei afaceri proprii în domeniul acesta poate fi o altă idee foarte bună pentru viitorul unui cursant. Fie că acesta alege sa gătească la domiciliul clienților, fie sa livreze desertul gata preparat, afacerea sa va fi una de succes, cu siguranță.

Centru de Instruire BACO îți oferă cunoştinţele necesare pentru a putea să urmezi meseria aleasă, exact după finalizarea cursului.

 

Sună acum