Bucătar

Bucătari iscusiți nu știu ce înseamnă zona de confort, sunt mereu deschiși să experimenteze și să testeze diverse rețete, arome și texturi. Dacă dorești să-ți construiești o carieră solidă de bucătar, atunci e important să urmezi un curs de calificare. Cursul de “Bucătar” este conceput pentru cei care doresc să schimbe cariera, atât pentru cei [...]

Bucătari iscusiți nu știu ce înseamnă zona de confort, sunt mereu deschiși să experimenteze și să testeze diverse rețete, arome și texturi. Dacă dorești să-ți construiești o carieră solidă de bucătar, atunci e important să urmezi un curs de calificare.

Cursul de “Bucătar” este conceput pentru cei care doresc să schimbe cariera, atât pentru cei fără experiență în gastronomie, cât și pentru profesioniști interesați să își actualizeze noțiunile și tehnicile în arta culinară.

Absolvirea unui curs de bucatar se pot reflecta atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Nu ezita sa incepi cat mai rapid aceasta etapa de formare, care iti va schimba complet perceptia despre arta culinara.

Centru de Instruire BACO îți oferă cunoştinţele necesare pentru a putea să urmezi această meserie, exact după finalizarea cursului.

După finalizarea cursului obțineți Certificat de calificare.

Ceai, cafea și dulciuri – din partea casei! 🙂

Numărul de locuri este limitat. Înscrie-te acum pentru a beneficia de studii la cel mai înalt nivel.

Oferim cursuri de Bucătar cu frecvența la zi pentru cei dornici să se dedice complet artei culinare, la doar 4500 lei.

Pentru cei cu un program mai încărcat, cursurile cu frecvență redusă sunt opțiunea perfectă, la doar 4000 lei.

Indiferent de alegerea ta, vei beneficia de instruire de calitate, ghidată de profesioniști în domeniu.  Alege BACO pentru a-ți transforma pasiunea într-o carieră de succes!

Înscrie-te ACUM la curs

    Nume (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    Alege curs (obligatoriu)

    Bucătar
    Înregistrează-te
    Garanție de rambursare a banilor 14 zile
    : 3 luni
    Tip Program: Calificare