Alungirea Genelor

Îți place să oferi oamenilor frumusețe, dar nu ai abilități profesionale? Vom fi bucuroși să te ajutăm oferindu-ți pregătirea necesară. Centrul de Instruire BACO îți pune la dispoziție cursuri moderne de “Extensia Genelor”. Extensia genelor – este o meserie delicată care necesită o înaltă calificare și utilizarea produselor de cea mai înaltă calitate. Ceai, cafea [...]

Îți place să oferi oamenilor frumusețe, dar nu ai abilități profesionale? Vom fi bucuroși să te ajutăm oferindu-ți pregătirea necesară. Centrul de Instruire BACO îți pune la dispoziție cursuri moderne de “Extensia Genelor”.

Extensia genelor – este o meserie delicată care necesită o înaltă calificare și utilizarea produselor de cea mai înaltă calitate.

Ceai, cafea și dulciuri – din partea casei! 🙂

Programul se adresează atât începătorilor, cât și celor care doresc să își îmbunătățească nivelul de calificare în acest domeniu.

La dispoziție îți sunt puse toate materialele necesare pentru studii. Vei acumula toate  cunoștințele teoretice si practice pentru a lucra independent sau într-un salon de specialitate.

Curs individual. Materiale incluse. Cursul include tehnica fir cu fir, 2D si 3D.

Vino acum la Centru de Instruire BACO pentru a beneficia de studii la cel mai înalt nivel.

Înscrie-te ACUM la curs

    Nume (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    Alege curs (obligatoriu)

    Alungirea Genelor
    Înregistrează-te
    Garanție de rambursare a banilor 14 zile
    : 3 zile
    🎓: Eliberăm câte 2 diplome în 3 limbi pentru fiecare curs