Blog

Ne asumăm rolul de a contribui la dezvoltarea personală și profesională a fiecărei persoane înscrise la cursurile noastre.

  1. Oferim diplome și certificate pentru orice curs absolvit la noi. După finalizarea cursului din cadrul centrului de instruire BACO, veți obține diplome si certificate eliberate în 3 limbi, acestea pot fi traduse și autentificate la notar, pentru a avea o calificare recunoscută și internațional.
  2. Studii calitative la un preț rezonabil. Consideram ca prețul avantajos pe care il oferim va da posibilitatea sa obțineți un punct de plecare in cariera.
  3. Profesori calificați.Asigurăm pregătirea studenților la cele mai înalte standarde. Împreună cu profesori profesioniști, oferim cele mai bune condiții de pregătire. Suntem o echipa care își dorește ca procesul de învățământ sa fie unul la nivel european, profesorii noștri fiind specializați și cu experiență vastă de predare.
  4. Oferim susținere la angajare și integrarea în câmpul muncii.
  5. Studiere în grupuri mici și individual, garantează faptul, că fiecare cursant se încadrează amplu în procesul de învățare.
  6. Oferim șansa de a obține o profesie în timp scurt.Cursurile nu durează atât timp cât studiile universitare sau școala profesională. Veți studia doar profesia aleasă. Centru de Instruire BACO îți oferă cunoştinţele necesare pentru a putea să urmezi această meserie, exact după finalizarea cursului.
  7. Practica multa. Oricâtă teorie ar învăța un elev, nu va fi suficienta fără si partea practica a cursului.